Ar padėjus terminuotą indėlį metams ir norint po kelių mėnesių nusiimti dalį sumos ar aš prarasiu palūkanas? Ar indėlis galios?
Tauras
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Iš terminuotojo indėlio negalima nusiimt dalies pinigų neprarandant palūkanų, jeigu prireiks pinigų, turėsite nutraukti sutartį ir tik tada pasiimsite pinigus prarasdami sukauptas palūkanas. Jeigu vilioja didesnės terminuotojo indėlio palūkanos ir norite turėti laisvę nusiimti pinigus, siūlau labai naudingą variantą. Vietoje vieno terminuotojo indėlio sutarties, sudarykite arba tame pačiame arba skirtinguose bankuose ar unijose daugiau indėlio sutarčių. Pavyzdžiui, vietoje vienos indėlio sutarties, kurio suma 10 000 eurų, atidarykite 10 indėlio sutarčių po 1000 eurų, jeigu prireiktų pinigų, bet kada galėsite nutraukti tiek sutarčių, kiek prireiks pinigų, o nenutraukti indėliai liks su sukauptomis palūkanomis.

Daugelis bankų ir unijų neriboja galimybės pasirašyti daugiau nei vienos indėlio sutarties. Pasitarkite apie galimybę su Jus dominančiu banku, arba klauskite čia, kuris bankas domina - pateiksime atsakymą.

+159Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų