Ribojamas pavedimų atlikimas 2016 m. kovo 24-25 d. Nordea banke

2016-03-14
Nordea pavedimai
Informacija dėl atliekamų pavedimų Nordea banke ribojimo kovo 24-25 d. (nuotr. Nordea)

Informacija dėl atliekamų pavedimų Nordea banke ribojimo kovo 24-25 d.

2016 m. kovo 25 d. (penktadienį) EBA kliringo namai, per kuriuos yra vykdomi vietiniai/EUR mokėjimai (SEPA) nedirbs dėl šventinės dienos, todėl Nordea Banke mokėjimai bus vykdomi sekančiai:

  1. Kovo 24 d. mokėjimo nurodymai, pateikti iki 15:30 val. bus įvykdyti tą pačią dieną, o mokėjimus, pateiktus po 15:30 val. gavėjai kituose Lietuvos ir užsienio bankuose gaus kovo 29 d.
  2. Kovo 25 d. mokėjimo nurodymai, pateikti į gavėjų sąskaitas Nordea Banke Lietuvoje, bus vykdomi įprasta tvarka, o gavėjai kituose Lietuvos ir užsienio bankuose mokėjimus gaus kovo 29 d.
  3. Periodiniai mokėjimai ir elektroninių sąskaitų automatinis apmokėjimas, kai vykdymo data nurodyta kovo 25 d., bus vykdomi analogiškai, kaip aprašyta 2 punkte.

Taip pat primename, kad dėl šventinės dienos korespondentiniuose bankuose kovo 25 d. taip pat nebus vykdomi mokėjimai užsienio valiuta.

Daugiau informacijos galite teirautis banko padaliniuose arba telefonu 1554.

Susisiekite
Užduoti klausimą
Iškilo klausimų? Pasirinkite temą ir užduokite klausimą.
Bankai.lt Facebook
Sekite mus ir bendraukime Bankai.lt Facebook klube
Komentarai
Straipsnis komentarų neturi. Būk pirmas ir pakomentuok.
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų