Laba diena, ar komerciniai bankai (pvz. Dnb arba Swedbank) iškeistų užsienio monetas, smulkiuosius pinigus į eurus? Turiu 12,17 Lenkijos zlotų; 6 Norvegijos kronų; ir 40 Švedijos kronų. Ar viską iškeistų į eurus? P.S. Buvo atvejis, kai praeitais metais ėjau į Dnb banką išsikeisti Norvegijos kronų - iškeitė, bet dar norėjau išsikeisti 20 Švedijos kronų - neiškeitė, ir nesupratau dėl ko. Pašnekėjau su draugais ir jie teigė, kad turėjo iškeisti man tuos 20 Švedijos kronų. Gal galėtumėte paaiškinti šią situaciją?

Tomas
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Tomai, dėkui už klausimą. Deja dauguma Lietuvoje veikiančių bankų (tarp jų DNB ir Swedbank) nekeičia užsienio valiutos monetų į eurus, keičiama yra tik popierinė valiuta. Tačiau mūsų žiniomis yra du Medicinos banko skyriai, kurie šiuo metu keičia visų Jūsų minėtų valiutų monetas: Medicinos banko Vilniaus Stoties skyrius ir Medicinos banko Kauno filialas.

+10Buvo naudinga
Halina Petrulevič
EXCHANGELT

CURREXPRIME valiutos keityklose (Ozo g. 25, Vilnius ir Savanorių g. 255, Kaunas) galite pasikeiti tokias užsienio šalių monetas (be centų): Lenkijos zlotus, Didžiosios Britanijos svarus sterlingus, Rusijos rublius, Norvegijos kronas, Švedijos kronas, Danijos kronas, Kroatijos kunas. Keičiant sumą iki 5 EUR ekvivalentu netaikomas komisinis mokestis (0,79 EUR).

+6Buvo naudinga
Rašyti atsakymą

Pasinaudokite patogia valiutos skaičiuokle

Norite išsikeisti dolerius, svarus, zlotus, kronas, rublius ar bet kurią kitą valiutą? Ši Bankai.lt valiutos skaičiuoklė leidžia konvertuoti valiutas ir sužinoti kiek vertos valiutos Jūsų pasirinktų valiutų atžvilgiu. Valiutos skaičiuoklė suskirstyta į tris sekcijas:

Duomenys nuolat atnaujinami, tiesiogiai bendradarbiaujant su bankais ir valiutų keityklomis, todėl duomenys visuomet yra aktualūs.

Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų