Klausimas būtų toks. Tarkim perki būtą, ir pasiimi būsto kreditą iš banko. Po to pasiimi nedidelę vartojimo paskolą, ne iš banko, o iš tokio kaip SAVY, nes palūkanos, panašos kaip banke, būsto remontui. Kai jau esi pasiėmęs būsto paskolą, ar bankui svarbu ir tai kažką, įtakoja, kad tu dar imi vartojamą paskolą ar ne? Ar tiesiog bankui svarbiausia, kad kredito įmokas mokėtum laiku?

Nerijus
Atsakymai
Marius Jansonas
Nepriklausomi paskolų ekspertai

Sveiki, Nerijau, su banku pasirašytoje kredito sutartyje prie "Kredito gavėjo įsipareigojimų" paprastai būna aprašytos sąlygos dėl papildomų paskolų ėmimo ir dažnu atveju (priklausomai nuo vartojimo kredito sumos) bankas riboja papildomų lėšų skolinimąsi, kadangi tai gali būti nusižengimas atsakingo skolinimosi nuostatoms. Neperspėjus Banko ar negavus iš jo leidimo dėl šių veiksmų, gali būti vienašališkai pakelta banko marža.

+10Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų