Laba diena, dirbu pagal invidualią veiklą pora praėjusių metų pajamos buvo apie 13 000 lt, už 2015 m apie pusę metų gautos pajamos siekė 300 eur/mėn., antroje pusėje metų 700 eur, auginam vieną vienerių metų vaiką, žmona motinystės atostogose, ar įmanoma gauti paskolą iki 30 000 eur būstui įsigyti?

Antanas
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Antanai, dėkui už klausimą. Pagal pateiktus duomenis sunku pasakyti ar gautumėte būsto paskolą ar ne. Individualios veiklos pajamos yra vertinamos prasčiau nei įprastos. Svarstant būsto paskolos išdavimą taip pat bus svarbu ir perkamo turto likvidumas. Siūlau užpildyti būsto paskolos paraišką mūsų portale ir sulaukti konkrečių būsto paskolos pasiūlymų iš bankų. Beje, individualios veiklos pajamas teigiamiau vertina kredito unijos.

+5Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų