Laba diena. Mano vyras dirba užsienyje (jau seniai) , ant "popieriaus" jis gauna apie 2000 eurų. As su sūnum gyvenam Lietuvoje, nedirbu. Kokia paskola būstui ir jo įsirengimui galima gauti? Apie 20000 eurų įneštume patys iš karto. Kokių dokumentų reikėtų? Ar reikia laiduotojo ar užstato?

Sandra
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Taip, reikės laiduotojo, tikėtina, kad reikės 50% pradinio įnašo. Reikiamų dokumentų sąrašą surasite čia. Dėl būsto paskolos sąlygų rekomenduojame pasidomėti bankuose ir kredito unijose.

+4Buvo naudinga
Marius Jansonas
Nepriklausomi paskolų ekspertai

Svarbu ne tai, kokio dydžio paskolą Bankas ar kredito unija gali suteikti ar kiek Jūs ar Jūsų vyras uždirba, svarbu kokią sumą kas mėnesį Jūs norėtumėte skirti paskolos dengimui. Kai nuspręsite kokią sumą norite ir galite skirti paskolos dengimui, tuomet reikėtų eiti į Bankus ir žiūrėti, kokią paskolą galėtumėte gauti mokėdami Jūsų pasirinktą mėnesio įmoką. Gaunant 2000 Eur Bankas ar kredito unija gal būt gali suteikti daugiau nei 100.000 Eur paskolą, tačiau turite atsakyti sau ar galėsite mokėti už paskolą, jeigu vyras neteks darbo ar pan. Ar turite 6 mėnesių sąntaupų rezervą, ar vyras greitai susiras darbą... nes 90 dienų nevykdant kredito sutarties įsipareigojimų bankas gali nutraukti kredito sutartį ir pareikalauti grąžinti paskolą.

+4Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų