Laba diena, planuojame imti paskolą būstui. Esame du suaugę ir vienas vaikas, kokias pajamas turime gauti, kad gautume paskolą apie 60000 Eur?

Jūratė
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Sveiki, dėkui už klausimą. Priklausys nuo situacijos, įsipareigojimų, perkamo būsto ir daugelio kitų faktorių. Tačiau norint gauti tokią paskolos sumą, šeimos pajamos turėtų sudaryti virš 1000 EUR/mėn.

+5Buvo naudinga
Aurimas

Nordea būsto paskolos skaičiuoklė išskaičiuoja, kad užtektų 950eur į rankas dviems gauti turint vieną vaiką ir gyvenant didžiuosiuos miestuos. Mažam mieste gyvenant užteks mažesnių pajamų!

Buvo naudinga
Steponas Jurele
Bankai.lt

Aurimai, dėkui už nuomonę. Pajamų tikėtina, kad gali užtekti dar mažiau pagal šiuo metu esančią situaciją, bet reikia imti paskolą visuomet su rezervu tam, kad paskola netaptų našta ateityje kai kils palūkanos ir mėnesinė įmoka. Paskolą imkite atsakingai.

+4Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų