Laba diena. Ar galima gauti būsto paskolą dirbant pagal terminuotą darbo sutartį. Dirbu jau 9 mėnesius, sutartį pratesinėja kas kelis mėnesius. Darbovietė nedaro neterminuotos sutarties, kad atleidimo atveju nereikėtų mokėt išeitinės kompensacijos. O gal bankas net nemato pagal kokią sutartį dirbama?

Liutauras
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Liutaurai, dėkui už klausimą. Bankas mato pagal kokią sutartį dirbate. Yra atvejų, kai paskolos yra išduodamos asmenims, kurie dirba pagal terminuotą sutartį. Teigiamiau žiūri į tuos, kurie dirba taip jau ilgą laiką, jų profesijos yra paklausios, uždirba solidų atlyginimą. Šiuo atveju bankas vertins individualiai ir sprendimą pasakys individualiai. Neatmesčiau teigiamo atsakymo iš banko dėl paskolos gavimo, tačiau kaip ir minėjau bus vertinama daugelis faktorių, kurie ir nulems atsakymą. Nebijokite pasikonsultuoti su bankais ir išsiaiškinti, kaip kiekvienas bankas žiūri į Jūsų situaciją.

+5Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų