Sveiki, norim pirkti butą, bendros mūsų su vyru pajamos ~860e per mėn. ir ateityje tik didės, nes vyras karys, o aš kol kas dirbu tik 8 d. į mėn, nuo rugsėjo dirbsiu pilnai. Auginame dvi dukras ir pradinio įnašo neturime, tačiau mano mama gali užstatyti panašios ar net didesnės vertės butą. Mums reikia ~20k. Bet butas kurio norime dar nevertintas turto vertintojo kainuoja 15k. Norime gauti dar 5k kad iš karto pasiremontuoti. Kaip manote kokią paskolą mums imti ar yra galimybė gauti kokiame nors banke tai ko norime?

Mika
Atsakymai
Steponas Jurele
Bankai.lt

Mika, dėkui už klausimą. Galimybė gauti būsto paskolą yra ir pajamų Jūsų pakanka. Tačiau tikslų atsakymą gali pasakyti tik bankas, įvertinęs Jūsų asmeninę situaciją individualiai. Jeigu pajamų pakaks galėsite imti jungtinę būsto paskolą kartu su remonto paskolą tomis pačiomis sąlygomis. Patarčiau pasikonsultuoti būtinai su visais bankais ir išsirinkti geriausią pasiūlymą.

+4Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų