Dėl tėvystės pašalpos imant būsto paskolą, kaip skaičiuojama?

Laba diena, Norėčiau iš Jūsų išpešti šiek tiek informacijos. Šiuo metu esu nesusituokęs vyrukas, turintis 1 vaiką, išlaikytinį. Kadangi domina būsto paskola, todėl kilo vienas klausimėlis. Antrais metais ketinu perimti tėvystės atostogas (40 proc. prie darbo užmokesčio) ir toliau dirbti, tačiau ar skaičiuojant gaunamas pajamas būsto paskolai per 6 mėn. būtų pridedamos prie darbo užmokesčio pajamų tie 40 proc. pajamų? T.y. pavyzdžiui mano mėnesinis darbo užmokestis 700 eur., tai gaunant socialinę tėvystės pašalpą prisiskaičiuotų dar, pavyzdžiui, plius apie 300 eur.? Ačiū, už atsakymą.

Klientas
Atsakymai
Marius Jansonas
Nepriklausomi paskolų ekspertai

Gerbiamas kliente, taip gaunama pašalpa būtų skaičiuojama kaip Jūsų pajamos, tik svarbu žinoti, kad bankas vertina paskutinių 6 mėnesių, išskirtiniu atveju - 3 mėn. pajamas.

+3Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų