Kaip gauti pasiūlymą dėl būsto paskolos, kokių dokumentų reikia?

Sveiki, kaip reikia paprašyti bankų pasiūlymo paskolai? Ta prasme, kad pateiktų ką konkretus bankas siūlo man perkant konkretų nekilnojamąjį turtą? Kokių dokumentų reikėtu ir kur reikėtų kreiptis ar sutuoktinis būtinas gaunant tik pasiūlymą bendrai skolai, bet nepasirašant sutarties?

Tautvdyas
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Tautvydai, dėkui už klausimą. Yra daug variantų kaip galite pateikti užklausas, tačiau bet kokiu atveju Jums reikės kontaktuoti tiesiogiai su bankais, kad gautumėte pasiūlymus. Bankus pasiekti galite tiesiogiai per jų interneto puslapius ar paskambinę telefonu ir užsiregistravę konsultacijai arba per Bankai.lt sistema užpildžius būsto paskolos paraišką vienoje vietą į daugelį bankų ir kredito unijų.

Jau kai susisieksite su banku, bankas su Jumis susiderins susitikimo laiką, pasiteiraus apie Jūsų situaciją ir pasakys kokių dokumentų reikia pasiūlymui gauti. Jeigu banko vadybininkas paskirs tik laiką ir daugiau nieko nesiteiraus, tuomet patys inicijuokite pokalbį apie savo situaciją ir dokumentų poreikį. Dažnu atveju yra įmanoma gauti preliminarų pasiūlymą el. paštu arba einant į skyrių vienam sutuoktiniui. Norint gauti tiklsų pasiūlymą, Jūs turėsite banke pasirašyti, kad sutinkate, jog bankas tikrintų Jūsų duomenis. Priklausomai nuo Jūsų pajamų tipo (sodrinės, individualios veiklos, patentas), apart asmens dokumento, gali būti paprašyta papildomų dokumentų. Taip pat norint gauti tikslų pasiūlymą, reikia žinoti kokį turtą perkate ir turėti to turto vertinimo dokumentus.

+3Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų