Noriu įsigyti butą ir tam reikia paskolos. Gyvenu ir dirbu Olandijoje, kur galėčiau gauti paskolą 4 metų laikotarpiui?

Sveiki, norėjau paklausti apie 20 000e. (ar didesnės sumos) kreditą. Norėčiau įsigyti butą. Šiuo metu gyvenu Olandijoje. Olandijoje gyvenu 1,3m. 1-erius metus gaunu reguliarią algą: 1350e. Turiu visus įrodančius dokumentus dėl algos: algalapius, banko sąskaitos išrašus. Norėjau pasiteirauti, ar įmanomą būtų gauti paskolą. Jei taip, kokiame banke (norėčiau paskolą mokėti maximum 4metus) Ačiū už atsakymą.

Odeta
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Odeta, dėkui už klausimą. Paskola įmanoma, tačiau dėl finansavimo sąlygų reikia kalbėtis tiesiogiai su bankais ir geriausiai tai daryti tuomet, kai jau žinote konkretų būstą, kurį pirksite ir turėti jo turto vertinimą. Rekomenduoju kreiptis į SEB, DNB, Nordea, Swedbank ir sulyginti pasiūlymus. DNB tarp bankų siūlo didžiausią finansavimą net iki 70%, kiti bankai užsienyje dirbantiems finansuoja ±50%.

+4Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų