Norime pirkti namą. Mums abiem apie 55 metai, kokiam laikui galime gauti paskolą?

Sveiki. Norime pirkti namą. Mums abiem apie 55 metai. Vyras dirba pagal neterminuotą sutartį. Aš dirbu pagal individualią veiklą. Savo veiklą vykdau jau nuo 2007 metų. Iki 2016 balandžio mėn turėjau veiklą Čekijoje, o dabar nuo balandžio mėnesio perkėliau į Lietuvą. Viskas yra deklaruota mokesčiuose. Ar skaičiuos mano pajamas? Ir kažkuris bankas minėjo kad skaičiuojama individualios veiklos tik 50 procentų?Kokiam laikui galime gauti paskolą. Ačiū

Ana
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Ana, dėkui už klausimą. Taip, dirbant pagal individualios veiklos pajamas, Jums reikės uždirbti daugiau, tačiau tai nebūtinai 50%. Bus vertinamos Jūsų deklaracijos ir priimamas sprendimas. Priklausomai nuo to kokio dydžio paskolos Jums reikia ir kokios Jūsų su vyru pajamos ir įsipareigojimai, bus pateikiamos sąlygos. Įprastai būsto paskolos yra išduodamos iki pensijinio amžiaus, tad Jūs paskolą galėtumėte imti maždaug 10 metų laikotarpiui. Bet kokiu atveju patarčiau nuvykti į top4 bankus ir išsiaiškinti kokios bus sąlygos Jūsų konkrečiam atvejui.

+3Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų