Swedbankas siūlo 2% palūkanų normą, o DNB bankas 1,6%. Kuriame banke geriau imti?

Sveiki. Noriu pasiimti paskolą butui. Swedbankas siūlo 2% palūkanų normą, o DNB bankas 1,6%. Kuriame banke geriau imti, kuris patikimesnis? Ačiū.

Tatjana
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Tatjana, dėkui už klausimą. Abu bankai yra patikimi ir dirba pagal savo nustatytas taisykles. Vienoms šeimoms sąlygos palankesnės viename banke, kitoms - kitame. Reikia žiūrėti į Jūsų situaciją ir kaip Jūs norite grąžinti paskolą. Pasižiūrėkite administravimo mokesčius, išankstinio grąžinimo, juos palyginkite ir spręskite. DNB minusas yra sudedamoji palūkanų dalis EBIFN, o ne EURIBOR kaip Swedbank, tačiau DNB siūlo palankesnes palūkanas ir šiek tiek lankstesnes sutarties sąlygas. Šiai dienai DNB manau yra palankesnis variantas, tačiau neaišku į kurią pusę kylant palūkanoms judės EBIFN, tad šioje vietoje yra rizika ir kelia abejonių.

Palyginti sąlygas, apsispręsti ir priimti galutinį sprendimą dėl banko pasirinkimo turite pati. Sėkmės!

+4Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų