Norime įsigyti būstą šiuo metu esame nevedę auginame 1mėn sūnų

Laba diena, Norime įsigyti būstą šiuo metu esame nevedę auginame 1mėn sūnų, bendros mudviejų pajamos per mėnesį 1200€ atskaičiavus mokesčius. Aš pati turiu nekilnojamojo turto Marijampolės mieste, norim įsigyti Kaune. Ar aš galiu užstatyti turimą turtą bankui, kad įsigyti kitą? Ar reikalingas tada pradinis įnašas? Kokias procedūras turiu atlikti? Ačiū už atsakymą.

Agne
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Agne, dėkui už klausimą. Reikalingas pradinis įnašas grynais pinigais bet kokiu atveju. Nebent NT Marijampolėje yra imtas su paskola ir yra mokamos įmokos, kurių suma yra didesnė nei pradinis įnašas naujojo būsto. Po tokios procedūros turėtumėte 2 paskolas. Žinoma, kad abiejų būstų suma turėtų atitikti Jūsų pajamas, kad galėtumėte mokėti įmokas.

+4Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų