Ką manote apie Nordea būsto paskolos apribotų palūkanų variantą?

Sveiki, kokia būtų Jūsų nuomonė apie Nordea apribotų palūkanų variantą? Konkrečiu atveju siūlomos 0,4-0,9 ribos, todėl jei Euribor nepakiltų per 5 metus daugiau nei iki 0,4, turėčiau mokėti 1,9, o po tų 5 metų - liktų ta pati marža 1,50 plius kintamos palūkanos. Kintamomis palūkanomis marža siūloma 1,65.

Pranas
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Pranai, dėkui už klausimą. Neseniai buvo panašūs atvejai ir klausimai:

Kaip matau įvairios sąlygos siūlomos Nordea banke. Kaip matote iš prieš tai aprašytų atvejų, jiems bankas fiksuoti leidžia ne 5 metus, o 3 metus, o taip pat palankesne marža - galbūt jų geresnė finansinė situacija, likvidesnis turtas arba bankas pakėlė palūkanas. Tad bandykite išsiderėti prieš tai nurodytuose atvejuose sąlygas.

O šiaip, kiekvienai šeimai pasiūlymai yra individualūs ir reikia lyginti su kitų bankų pasiūlymais ir išsirinkti geriausią. Šis Nordea pasiūlymas tikrai nėra blogas ir ilguoju laikotarpiu manau atsipirks. Bet Jūsų atveju bandyčiau išsiderėti geresnes sąlygas.

Sėkmės!

+3Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų