Ar gautumėme būsto paskolą?

Sveiki, planuojame imti Būsto paskolą, šiuo METU prižiūriu vaiką, IKI 2m (Turime 2 Vaikus), vyro alga Už mėnesį ~ 750 e + Vaiko pinigai yra sodros Už 2 Metus 40% -.? 303E, Ar galėtume gauti paskola? Pradinį įnašą 15% Turime PATYS, vyro stažas Apie 11m., Paskutiniai 3metai nepertraukiamo d.stažo. Paskutinėje darbovietėje pavasarį autobusų išdirbęs metus. Kai vaikui sueis 2metai pati planuoju įsidarbinti, kad IR UŽ minimalų atlyginimą. Ar galime gauti paskolą- 25000e, galėtume Į mėnesi mokėti 100-130e,? Ir jei galėtume paimti paskolą Koks Metų Terminas BUTŲ geriausias PAGAL galima mėnesio įmoka?

Karina
Atsakymai
Agnė

Ir mus domintų atsakymas.

Buvo naudinga
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Karina, dėkui už klausimą. Pagal pateiktus finansinius ir šeimos sudėties duomenis, manau, kad paskolą turėtumėte gauti. Jūsų situacija nėra iš geriausių, tad reikės daugiau derintis prie banko dėl laikotarpio, turbūt tai bus ±20 metų laikotarpis. Kaip yra geriau, kiekvienam individualiai. Beje, Jūsų šeimą bankas vertins individualiai ir tik po vertinimo nuspręs apie paskolos sąlygas.

+4Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų