Esame ne susituoke, 24 ir 26 metų amžiaus, kokios galimybės mums gauti paskolą kaip bendraskolininkams?

Sveiki, norėjau pasiteirauti, vykdau individualią veiklą su verslo liudijimu, už 2016m. deklaruotos pajamos apie 10000eur. Reikia paskolos būstui apie 25000eur. Draugas vyklo veiklą pagal individualios veiklos pažymą, jo pajamos apie 3000eur. Esame ne susituoke, 24 ir 26 metų amžiaus, kokios galimybės mums gauti paskolą kaip bendraskolininkams? Ir kokios galimybės gauti paskola tik vienam, turint 10000eur pajamų per metus?

Silvija
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Silvija, dėkui už klausimą. Manau galimybės yra, tačiau labai ribos Jūsų gaunamos pajamos. Siūlyčiau palaukti, nes nemanau, kad gausite geras sąlygas iš bankų, o ir būsto kainos šiuo metu didelės. Bet jeigu nuspręsite, kad vis tik norite imti paskolą, tuomet kreipkitės į visus bankus ir unijas bei kalbėkitės, sužinosite ko trūksta, kaip būtų galima pagerinti būsto paskolos sąlygas.

+3Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų