Ar yra nustatytas terminas per kiek laiko reikia įsikelti į naują būstą?

Sveiki, norim su vyru imti būsto paskolą. Turim 15% įnašą. Būstas yra naujos statybos. Reikia daryti remontą, o jam reikiamos sumos neturime. Turime atliekamu pinigų tik apie 1000. Norim daryti remontą po truputį, kad neimti vartojamosios paskolos. Ar bankai duos paskolą jei neturim daugiau pinigų remontui. Ir ar yra nustatytas terminas per kiek laiko reikia įsikelti į naują būstą?

Sigita
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Sigita, dėkui už klausimą. Kaip suprantu butas yra ne 100% baigtumo ir Jums jį reikia įsirengti iki 100%. Jeigu bankas atsižvelgęs į Jūsų finansinę padėtį sutinka, tuomet yra galimybės gauti ir paskolą remontui. Priklauso nuo turto vertinimo ir Jūsų asmeninės situacijos gali būti finansuojama iš karto reikiama suma remontui arba dažniausiai būna, kad už savas lėšas pakeliate būsto vertę, t.y. įrengiate būstą ir po to gaunate tai ką įdėjote. T.y. paskola remontui gaunasi atvirkštiniu principu - pradžioje įsirengiate, o po to gaunate papildomus pinigus, kuriuos išleidote remontui. Išlaidos turi būti pagrįstos čekiais, sąskaitomis. Terminas pasiekti 100% baigtumą berods 2 metai.

+3Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų