Ar turime galimybę gauti būsto paskolą, ar visgi reiks imti menkesnes paskolas ir kurti kredito istoriją?

Laba diena. Norėčiau pasiteirauti apie galimybę gauti būsto paskolą iki 20000. Su draugu nesame susituokę ir nesame susidūrę su jokiais kreditais. Todėl pats svarbiausias klausimas būtų - ar mes turime galimybę gauti būsto paskolą, ar visgi reiks imti menkesnes paskolas ir kurti kredito istoriją? Ačiū už atsakymą.

Edita
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Edita, dėkui už klausimą. Jeigu nesate susidurę su jokiais kreditais tai yra labai gerai. Nereikia kurti jokios kredito istorijos. Jums tereikia gauti stabilias pajamas, tokias, kad pajėgtumėte išmokėti būsto paskolos įmokas ir dar liktų ±75% pajamų po paskolos įmokos padengimo. Priklausomai nuo to, kokia yra Jūsų finansinė situacija, bankas pasiūlys maksimalią finansavimo sumą. Kreipkitės į bankus išsirinkę preliminarų būstą ir sužinosite individualias sąlygas.

+4Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų