Ar aš turiu teisę į valstybės kompensuojamą paskolą būstui įsigyti jeigu turiu neįgalumą (II grupe), be to esu našlaitis?

Laba vakara. Norėčiau pasiteirauti ar aš turiu teisę į valstybės kompensuojamą paskolą būstui įsigyti jeigu turiu neįgalumą (II grupe), be to esu našlaitis. Kiek teko domėtis valstybė subsidijuoja asmenis-buvusius našlaicius iki 35 metų. Esu vedęs. Vaikų neturiu. Kartu su žmona dirbame. Kiek procentų valstybė mano atveju galėtų subisdijuoti? Ačiū už atsakymą.

Mantas
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Sveiki, turite atitikti kompleksiškus reikalavimus. Neįgalumas ir tėvų netekimas yra vienas iš paramos gavimo kriterijų, tačiau taip pat Jūsų pajamos neturi viršyti įstatyme numatytų. Detalų paramos įstatymą ir punktus rasite čia, atkreipkite dėmesį į 8 ir 11 punktus. Sėkmės!

+4Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų