Kaip pretenduoti į 10proc. parama jaunoms šeimoms?

Sveiki, norėjau sužinoti kaip pretenduoti į 10proc. parama jaunoms šeimoms, mes turime kūdikį ir nesam susituokę, tačiau aš vyras turiu 1 kamb. buta, ar galiu pretenduoti imti paskolą ir gauti parama 10proc? Ačiū.

Evaldas
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Evaldai, dėkui už klausimą. Parama yra išduodama jaunoms šeimoms, kurios perka pirmąjį būstą. Tad jeigu Jūs jau turite būstą, paskolą nebus suteikiama. Išlygos šiame punkte:

Neturi Lietuvos Respublikos teritorijoje nuosavybės (bendrosios nuosavybės) teise būsto arba nuosavybės (bendrosios nuosavybės) teise turimas būstas, Nekilnojamojo turto kadastro duomenimis, yra fiziškai nusidėvėjęs daugiau kaip 60 procentų, arba nuosavybės (bendrosios nuosavybės) teise turimo būsto naudingasis plotas, tenkantis vienam asmeniui ar šeimos nariui, yra mažesnis kaip 10 kvadratinių metrų arba yra mažesnis kaip 14 kvadratinių metrų, jeigu šeimoje yra neįgalusis arba asmuo, sergantis lėtinės ligos, įrašytos į Vyriausybės ar jos įgaliotos institucijos patvirtintą sąrašą, sunkia forma.

+3Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų