Iš netolimos praeities turim daug blogos istorijos su greitaisiais kreditais. Kaip reaguos bankai imant būsto paskolą?

Sveiki, su drauge esam nesusituokę, man 28 metai jai 26, iš netolimos praeities turim daug blogos istorijos su greitaisiais kreditais. Dabar jau kaip metai dirbame užsienyje per lietuvišką įmonę, visos skolos atiduotos. Dirbam komandiruočių principu, ant popieriaus alga 450e, bet į sąskaitą visada gaunam nuo 1200e iki 1500e. Norėjau sužinoti kiek šansų turiu gauti paskolą 35000e ir kiek stipriai gali pakenkti ta bloga istorija. Ačiū už atsakymą.

Arturas
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Artūrai, dėkui už klausimą. Buvusios skolos yra labai blogai ir priklausomai nuo kiekvieno banko rizikų vertinimo priklausys kada bankas vėl patikės Jūsų mokumu ir norės skolinti Jums pinigus. Patarčiau kreiptis į bankus, užpildyti paraiškas ir sulaukti bankų rekomendacijų dėl būsto paskolos. Gavus neigiamą atsakymą pasiteiraukite kada vėl galėtumėte kreiptis į banką ar kokių dokumentų reikėtų įrodyti, kad Jūsų pajamos yra labai tvarios ir stabilios.

+3Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų