Kaip būtų protingiausia daryti su įrengimo lėšom neimant vartojamojo kredito?

Sveiki, esam nusižiūrėję būstą kurio kaina 83000 EUR, tačiau būstas bus su daline apdaila ir bus baigtas statyti bei priduotas tik 2018 sausį. Nenorim ilgiau delsti, kadangi yra didelė tikimybė, kad jis bus nupirktas. Planuojam skolintis iš banko. Pradiniam įnašui esame daugiau nei pakankamai sukaupę, tačiau įrengimui lėšų nepakaks (Max 10000 EUR turim). Kaip būtų protingiausia daryti su įrengimo lėšom neimant vartojamojo kredito? Ačiū už atsakymus.

Justinas
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Justinai, dėkui už klausimą. Visų pirma turite žinoti su kuriais bankais būsto statytojas yra pasirašęs sutartį. Įprastai, bankai partneriai žino maksimalias sumas. Kitas atvejis, jau tuomet kai nusipirksite būstą, įrenginėkite už turimas lėšas ir kelkite vertę, tiek kiek pakelsite viršaus nei gavote paskolą - bankas galės Jums išduoti papildomą paskolą geresnėmis sąlygomis. Susiderinkite su bankais šį scenarijų, jie puikiai viską sudėlios. Jeigu kiltų klausimų - kreipkitės.

+4Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų