Pardavėjas prašo mokėti dalimis už dar tik statomą namą, ar galima gauti būsto paskolą?

Laba diena, planuojame pirkti dar tik statomą namą, pardavėjas prašo paskolą mokėti dalimis, pagal poreikį namo statybai užbaigti. Ar yra galimybė, kad bankas mokės paskolą butent tokiu būdu? Ką reikėtų daryti? Iš anksto dėkojame už informacija.

Gediminas
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Gediminai, dėkui už klausimą. Reikia žinoti tiksliau kokia tai situacija. Bet iš esmės - galite. Nusiperkate dalinai pastatytą namą, o statytojas atlieka tik darbų atlikėjo funkciją. Viskas išlieka įprastai - keliate vertę, turto vertintojas vertina, einate į banką, gaunate finansavimą ir t.t. Priklausomai nuo turto vertės, sąlygų, Jūsų situacijos ir projekto, gausite paskolą arba iš karto namo statybai pabaigti arba išskaidžius pervertinant turtą kokius 3-4 kartus. Paskola būtų išduodama pvz. 4x20 tūkst. eurų kas kartą pakėlus vertę.

+3Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų