Nuo 2018 metų jaunos šeimos galės pretenduoti net į 15% paramą perkant būstą

Laba diena, girdėjau jog nuo 2018 metų jaunos šeimos, ieškančios pirmųjų savo namų, gali tikėtis gauti net 15 proc. siekiantį pradinį banko įnašą už būsto paskolą vien už tai, kad ryžtasi gyventi ne sostinėje ar kitame didmiestyje. Ar Panevėžio mieste pretenduotume gauti paramą? Norėjau sužinoti kaip pretenduoti į 10 - 15proc. parama jaunoms šeimoms? Taip pat girdėjau, kad nuo 2018 metų bankai pradės imti pradinį įnašą apie 30 proc., nes jaunos šeimos gaus valstybės paramą, ar tai tiesa? Dėkoju už atsakymą

Manvydas
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Manvydai, dėkui už klausimą. Taip, planai tokie yra iš valdančiųjų seime, tačiau dar niekas nėra patvirtinta. Ateinančių metų biudžetas seime turėtų būti tvirtinamas šių metų gruodžio gale. Tada ir paaiškės ar planai bus įgyvendinti.

+5Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų