Bankas sakė, kad turi pinigų paramai, o paskui pasakė, kad nebeturi

Laba diena, Mūsų šeimos (2 suaugę ir 2 mažamečiai vaikai) situacija butų tokia: nuėjome į banką būsto paskolai gauti su lengvata "Jaunom šeimom iki 35m." Banke klausėme: ar galėtume gauti tokia paskolą, bankas mums atsakė, kad taip galite dar gauti, jog turi pinigų paskoloms su lengvatomis. Apsidžiaugę suskubom tvarkytis visus dokumentus. Viską surinkome, atitikome visus reikalingus kriterijus, nunešėme į banką visus reikalingus dokumentus, palikome avansą būsto pardavėjai, pasidarėme visus vertinimus...ir kita dieną sulaukėme skambučio iš banko - jog baigėsi lengvatiniai pinigai. Dabar esame visiškoje nežinioje..Laukiame. Minėjo kad galbūt gali atsirasti tų pinigėlių, jei kas nors neims paskolos. O ką mūsų atveju pasiūlytumėte? Prašom patarimo. Dėkui. Lauksim atsakymo.

Diana R.
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Diana, dėkui už klausimą. Iš tiesų nemaloni situacija. Man regis yra įmanoma savais pinigais pasidengti pradinį įnašą, o kai atsiras pinigų, tuomet valstybė skirs paramą. Svarbu užfiksuoti dokumentus ir atitikti reikalavimus tuo metu, kai imate paskolą. Kai (jei) ateis Jūsų eilė, tuomet paramą gausite. Pasikalbėkite dėl šio varianto su savivaldybe.

+3Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų