Ar bus įmanoma gauti mums paskola iki 40 000?

Sveiki. Šiuo metu gyvenam ir dirbam Anglijoje, turime 2 metų vaiką. Mėnesio bėgyje grįžtam į Lietuva. Vyras jau turi darbą, taip, kad kai tik grįšime pradės dirbti, neužilgo pradėsiu dirbti ir aš. Norime pirkti būstą. Pradiniam įnašui pinigų turime susitaupę. Mums 27-28 metai, vyro pajamos sieks apie 700€ per mėn, o aš prisidėsiu bent minimaliai. Kiek žinau, reikės išdirbti, bent 6 mėn. Ar bus įmanoma gauti mums paskola iki 40 000? Kokiu patarimų turite?

Justina
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Justina, dėkui už klausimą. Džiugu, kad grįžtate. Patarčiau neskubėti ir neimti būsto paskolos po 6 mėn. grįžimo. Ateinantys 2019-2020 metai bus labai įdomūs ir tikėtina, kad bus labai didelių bangavimų finansų, skolinimo rinkose. Pastebėkite situaciją ir nepirkite išdegę akis, išsirinkite mėgstamą būstą, o ne tai kas liks. Ateinančiais metais bus pokyčių - reikia išlaukt. Tai tiek. Paskolą tikiu, kad galėsite gauti, tik iš karto grįžę nuvykite į visus TOP3 bankus, kad sužinotumėte ką siūlo ir ką šneka, būkite pasiruošę - žinokite savo galimybes, po 6-12 mėn., vėl nuvykite į bankus.

+4Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų