Ar būtų įmanoma gauti paskolą 100000 eurų?

Laba diena. Su vaikinu planuojam pasiimti Lietuvoje būsto paskolą. Dviese į mėnesį uždirbam apie 4700 svarų (apie 5350 eurų). Ar būtų įmanoma gauti paskolą 100000 eurų? Ačiū.

Veronika
Atsakymai
Andrius

Sveiki.Siuo metu su emigrantu paskolomis situacija neaiski. Kitais metais jeigu Dalia pasirasys ant naujo istatymo bus aiskiau.Esmes dideles nebutu ar uzdirbate £4700 ar £5300,Svarbu kiek lieka menesio gale ir kaip tai vertintu bankai.

+1Buvo naudinga
Edvinas

Galiu pasakyti tik tiek, kad uzdirbant 1300 galima lengvai gauti 90000 euru paskola. Tai sakyciau imanoma.

+2Buvo naudinga
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Veronika, dėkui už klausimą. Pagal paskutinę turimą informaciją (2018 12 10), nemanau, kad kažkas pajudėjo į gerą pusę dėl paskolų išdavimo užsienyje dirbantiems ir pajamas gaunantiems ne eurais. Pagrindiniai bankai vis dar nenori išdavinėti ir prisiiminėti valiutos pokyčio rizikos, o seimas nuo 2018 01 priimtu įstatymu, mano manymu, tik paprastino sąlygas bankams. T.y. padarė geriau žmonėms su apsaugom prieš bankus, bet tai yra mažiau naudinga bankams, todėl bankai ir toliau gali nesutikti išdavinėti būsto paskolų užsienio valiuta gaunantiems pajamas.

Jeigu pajamas gaunate svarais, pagrindiniai bankai šiuo metu bent jau, būsto paskolų neišduoda, tad nebent galite bandyti kredito unijose, bet jau suma didoka, reikia bandyti šnekėtis. Dėl sumų - individualu, priklauso nuo darbo sutarčių, pastovumo, perkamo būsto.

+4Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų