koks yra procesas gauti paskolą namo statybai pradėti?

Sveiki, koks yra procesas gauti paskolą namo statybai pradėti. Nėra nei sklypo nei pamatų, ar išvis įmanomas toks variantas? Kitas variantas, yra sklypas, nėra pamatų? Arba papraščiau, ar įmanoma gauti paskolą nami statybai nuo 0, ar turi buti privalomas užbaigtumas? Esame šeima, 2 1, pajamos į rankas sudėjus apir 1500e mėn. Įsipareigojimai apie 120e mėn. Ačiū

Domas
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Domai, dėkui už klausimą. Turite nusipirkti savomis lėšomis ar su vartojimo paskola ar su paskola iš kredito unijos sklypą ir pastatyti dėžutę, o paskui jau galėsite imti būsto paskolą arba refinansuoti turimą paskolą banke. Bankai būsto paskolų, jeigu neturite sklypo ir pastatytos dėžutės nefinansuoja. Taigi, reikia pasirinkti tinkamą būdą ir pradėti procesą.

+4Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų