Ar yra skiriama parama pirmam būstui įsigyti jaunoms šeimoms, ne regione?

Laba diena, Noriu pasiteirauti ar yra skiriama parama pirmam būstui įsigyti jaunoms šeimoms, ne regione? Taip pat domina ar mano šeima gali pretenduoti į šia parama? Kur reiktu kreiptis ir kokiu dokumentu tam reikėtu? Su vyru esame susituoke, jam 30, man 26, musu vaikui 1 metai. Šiuo metu vyras uždirba 700€ į rankas, aš esu vaiko priežiūros atostogose, papildomai už jas gauname 289€. Esame iš Vilniaus.

Agnė
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Agne, dėkui už klausimą. Taip, parama teikiama, reikia kreiptis į savo savivaldybę. Daugiau apie paramą rasite čia: parama būstui jaunoms šeimoms Lietuvoje. Esminiai dokumentai bus pajamų ir turto deklaracijos už praėjusius metus. Atkreipkite dėmesį, kad neužtenka gauti pažymą dėl paramos, taip pat turite atitikti ir bankų reikalavimus būsto paskolai. Todėl pradžioje nuvykite į bankus ir pasiteiraukite ar Jūsų esama situacija yra priimtina bankui, kad suteiktų valstybės remiamą kreditą.

+3Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų