Ar galėčiau tikėtis, kad bankas man duos paskolą?

Laba diena, man 23 metai, turiu 12 mėnesių stažą toje pačioje įmonėje, mano mėnesinis atlyginimas yra 900 eurų į rankas. Norėčiau pasiimti 60 tūkstančių eurų paskolą butui įsigyti, pradinį įnašą jau turiu sukaupusi. Norėčiau pasiteirauti ar galėčiau tikėtis, kad bankas man duos paskolą?

Gintare
Atsakymai
Gabrielė

Labas, Nesvarbu koks bankas, visų pirma turi paskambinti į banką ir susitarti dėl susitikimo. Kiekvienas bankas vertina individualią situaciją. Tikėtina, kad paskolą gausi, bet gal ne visą sumą, kurios tikiesi. Bankas vertina pajamas ir įsipareigojimus, kuriuos turi. Viena paskolos įmoka negali viršyti 40proc. turimų pajamų. Jeigu turi pradinį įnašą, neturi kitų įsipareigojimų ir paskolą imsi ~20čiai metų, manau realu gauti paskola. Aplankyk kuo daugiau bankų ir išsirink geriausią pasiūlymą :)

Buvo naudinga
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Gintare, dėkui už klausimą. Taip, galite tikėtis būsto paskolos, tačiau tiksliai kiek ir kokiomis sąlygomis galėtumėte gauti finansavimą pasakys tik bankai. Todėl kreipkitės į pagrinidinius bankus SEB, Luminor ir Swedbank bei gaukite pasiūlymus.

+3Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų