Vyras iš banko norėtų pasiskolinti 32000eur, 10000eur įnašui turi. Ar vyrui bankas suteiktų paskolą?

Laba diena. Jei yra vedybų sutartis ir vyras nori paimti būsto paskolą vienas ir apsiimti tą naštą mokėti bankui vienas, jo stabilios pajamos 1700 eur, švari kredito istorija ir iš pirmos santuokos turi 2 vaikus, moka reguliariai alimentus, nuskaito bankas kas mėnesį iš atlyginimo. Bendrų vaikų neturime. Mano atlyginimas 500eur,b et turiu blogą kredito istoriją. Bankas manęs kaip laiduotojos ir bendraskolininkės nevertintų, nes negalėčiau. Vyras iš banko norėtų pasiskolinti 32000eur, 10000eur įnašui turi. Ar vyrui bankas suteiktų paskolą? Ačiū.

Simona
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Simona, dėkui už klausimą. Tik bankai įvertinę situaciją nuodugniai galėtų atsakyti ar finansuos ar ne. Vertinimai ir šeimų situacijos yra labai individualios ir nėra vienos taisyklės kas tiktų visoms šeimoms. Yra daug sudedamųjų.

+3Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų