Noris patarimų, kad greičiau turėtume savo namus

Sveiki. Rašau dėl paramos jaunom šeimoms. Įdomu ar galėtume pretenduoti į ją. Esam 3 asmenų šeima (vyrui 31m. man 28, sūnui 2m.). Gegužę būsim abu dirbantys. Esam pradėję statyti namą Šiaulių apskrityje Lukšiuose. Tačiau esam paėmę vartojimo kreditą (10000e su 10 proc. palūkanom imtą 2016 10 mėn. mokam palei grafiką 5 metu terminų). Noris patarimų, kad greičiau turėtume savo namus. Ačiū.

Ingrida
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Ingrida, dėkui už klausimą. Reikia kreiptis į savivaldybę dėl paramos, kad įvertintų Jūsų situaciją. Pagal pirminę informaciją atrodo, kad galėtumėte gauti būsto paskolą, tačiau priklausomai nuo to, kokios bus Jūsų pajamos ir ar bankai apskritai išduos būsto paskolą, priklausys ir paramos klausimas. Turite atitikti sąlygas gauti būsto paskolą ir paramą vienu metu.

+3Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų