Kokios galimybės ir kokio dydžio yra galimybė gauti būsto paskolą?

Sveiki, Esu susituokusi, tačiau negyvenu kartu ir ilgokai nuomojuosi būstą viena (moku apie 400 Eur su visais mokesčiais). Mano pajamos per mėnesį - 1300 eur į rankas, prieš kelis mėnesius buvo apie 1100 Eur, įsipareigojimų kitiems bankams arba kitiems subjektams neturiu, o ir jų niekad neturėjau, nepilnamečių vaikų - nėra. Dirbu vienoje įstaigoje nepertraukiamai - 12 metų. 45 amžiaus. Kokios galimybės ir kokio dydžio yra galimybė gauti būsto paskolą... Turiu nekilnojamojo turto dalį, kuri priklauso tik man asmeniškai, kurio vertė maždaug apie 10000 Eur.

Asta
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Asta, dėkui už klausimą. Galimybės tokios, kad reikia vykti į skirtingus bankus ir paprašyti, kad įvertintų galimybes. Atminkite, kad jeigu esate susituokusi, bet kartu negyvenate, vistiek paskola būtų išduodama Jūsų šeimai, t.y. Jums ir Jūsų vyrui būtų suteikiama paskola, bus vertinamos pajamos ir pan. Jeigu norite paskolą imti atskirai - reikia išsiskirti.

+3Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų