Birgitte Bonnesen - nauja „Swedbank” prezidentė ir administracijos vadovė

2016-04-25
Birgitte Bonnesen
Birgitte Bonnesen (nuotr. Swedbank.com)

„Swedbank“ Direktorių taryba paskyrė Birgitte Bonnesen „Swedbank“ prezidente ir administracijos vadove. Iki šiol Birgitte Bonnesen šias pareigas ėjo laikinai.

„Taryba ieškojo aukščiausio lygio vadovo, kuris turėtų daug kompetencijų ir patirties finansų sektoriuje ir nestokotų lyderio savybių. Per savo karjerą Birgitte yra užėmusi įvairių pozicijų banke, ji pažįsta mūsų organizaciją ir skiria daug dėmesio klientams ir kolegoms. Birgitte karjera banke ir paskutiniai mėnesiai, kai ji laikinai vadovavo bankui, parodė, kad ji yra tinkamiausia kandidatė vesti banką į aukštesnį lygį“, ‒ sako Lars Idermark, Direktorių tarybos pirmininkas.

„Tai nuostabiausias darbas, kokį aš galiu įsivaizduoti. Man labai malonu dėl suteikto pasitikėjimo vadovauti „Swedbank“, bankui, kuriame dirbu trisdešimt metų. „Swedbank“ pasiekia daug žmonių Švedijoje, Estijoje, Latvijoje ir Lietuvoje. Tai yra bankas, kuris gali padaryti pokytį savo teikiamomis paslaugomis, savo vertybėmis ir įsitraukimu į visuomeninę veiklą. Turime iššūkių, ir vienas iš jų yra toliau stiprinti savo gebėjimus klausyti savo klientų ir suteikti jiems tokias paslaugas, kokių jie pageidauja. Esu įsitikinusi, kad mums tai pavyks“, ‒ teigia Birgitte Bonnesen.

Susisiekite
Užduoti klausimą
Iškilo klausimų? Pasirinkite temą ir užduokite klausimą.
Bankai.lt Facebook
Sekite mus ir bendraukime Bankai.lt Facebook klube
Komentarai
Straipsnis komentarų neturi. Būk pirmas ir pakomentuok.
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų