SEB bankas kviečia jaunimą į diskusijas apie finansus

2016-03-03
SEB bankas
Interaktyvi diskusija moksleiviams parengta pagal dokumentinę dramą „Rytojus atėjo vakar“, prie kurios kūrimo prisidėjo SEB bankas (nuotr. Bankai.lt)

Tradiciškai dalyvaudamas Vaikų finansinio švietimo savaitės ir Europos pinigų savaitės renginiuose, SEB bankas kviečia vyresniųjų klasių moksleivius į interaktyvias diskusijas „Rytojus atėjo vakar“. Visą savaitę – nuo kovo 14 iki kovo 18 dienos – SEB banko darbuotojai lankysis įvairiose šalies mokyklose ir su moksleiviais aptars finansus, duos patarimų, kaip juos valdyti, skatins jaunus žmones galvoti apie savo ateitį. Speciali programa organizuojama ir ikimokyklinio amžiaus vaikams.

Diskusijos vyresniųjų klasių moksleiviams

„Šį kartą į diskusiją kviečiame vyresniųjų klasių moksleivius – tuos, kurie netrukus baigs mokyklą, rinksis profesiją ir tolesnį gyvenimo kelią. Banko specialistai su jais kalbėsis ne tik apie tai, kaip racionaliai paskirstyti savo pinigus, taupyti, planuoti savo biudžetą, bet ir pakvies į diskusiją apie tai, kaip per artimiausius dešimtmečius keisis mūsų pasaulis, kokių naujų specialybių ir įgūdžių reikės norint sėkmingai įsilieti į darbo rinką, aptars, kokią įtaką kiekvieno iš moksleivių ateitiems planams turės besikeičiančios technologijos ir aplinka“, - sako Raimondas Kvedaras, SEB banko prezidentas.

Interaktyvi diskusija moksleiviams parengta pagal dokumentinę dramą „Rytojus atėjo vakar“, prie kurios kūrimo prisidėjo SEB bankas. Filme savo vizijomis apie ateities pasaulį dalijosi žinomi Lietuvos ekspertai – istorikas Alfredas Bumblauskas, gydytojas psichoterapeutas Eugenijus Laurinaitis, biologijos mokslų daktaras Rolandas Maskoliūnas ir ekonomistas, SEB banko prezidento patarėjas Gitanas Nausėda.

Rengdami diskusijos medžiagą, SEB banko ekspertai atrinko kelis filmo epizodus, kurie būtų aktualūs vyresniųjų klasių moksleiviams, ieškantiems karjeros galimybių ir netrukus pradėsiantiems savarankišką gyvenimą.

Registruotis į SEB banko interaktyvias diskusijas mokyklų atstovai (moksleiviai, mokytojai) gali internetu. Gavę užpildytą registracijos formą, SEB banko darbuotojai asmeniškai susisieks su mokyklų atstovais ir sutars dėl patogaus pamokos laiko.

Speciali programa – ir ikimokyklinukams

UAB „SEB gyvybės draudimas“, prisidėdamas prie Vaikų finansinio švietimo renginių ir norėdamas atkreipti dėmesį į priešmokyklinio amžiaus vaikus, jų jau ankstyvoje vaikystėje besiformuojančius taupymo įpročius, kvies 6-7 metų vaikus kartu su jų tėvais dalyvauti interaktyviose diskusijose – žaidimų forma pasikalbėti apie finansinio raštingumo svarbą, taupymo būdus ir svarbiausia – vaikų svajones.
Darželių atstovus kviečiame registruotis internetu.

Vaikų finansinio švietimo ir Europos pinigų savaitę įvairius renginius moksleiviams organizuoja ir kitos šalies finansų institucijos.

Susisiekite
Užduoti klausimą
Iškilo klausimų? Pasirinkite temą ir užduokite klausimą.
Bankai.lt Facebook
Sekite mus ir bendraukime Bankai.lt Facebook klube
Komentarai
Straipsnis komentarų neturi. Būk pirmas ir pakomentuok.
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų