Sveiki, situacija tokia: Domina buto pirkimas Žvėryne iki 120000 eurų, dirbu dvi savaites Lietuvoje, dvi Olandijoje, Lietuvoje pajamos 500 eurų, Olandijoje 2100 eurų (įmonėje dirbu ilgiau nei metus, atlyginimas pervedamas į LT banką). Žmona dirba Lietuvoje, atlyginimas apie 400 eurų. Vaikų neturime, įsipareigojimų taip pat ne. Ar įmanoma gauti 85 % būsto vertės paskolą? Ar galbūt net gi įmanoma pasinaudoti Hanner paslauga, kai nuoma užskaitoma kaip pradinis įnašas? Dėkui iš anksto visiem atsakiusiems.

Tomas
Atsakymai
Asmeninė bankininkė
DNB bankas

Dėl 85 proc. finansavimo būtų svarstoma – realus toks variantas. Priklausys, kokiomis sąlygomis klientas dirba užsienyje, ar tai komandiruotės ir kita forma? Hanner paslauga su nuoma taip pat būtų svarstoma. Galutiniam atsakymui klientas turi pateikti visus dokumentus (dėl pajamų, Turto).

+6Buvo naudinga
Vadybininkė
SEB bankas

Iki 85 proc. įsigyjamo būsto rinkos vertės galėtume finansuoti tuo atveju, jei kliento darbas Olandijoje yra komandiruotė. Jei klientas yra atleidžiamas ir darbo stažas nutrūksta kas dvi savaites, vertindami pajamas skaičiuosime tik žmonos gaunamą atlyginimą. Pažymime, kad konkretus sprendimas yra svarstomas ir priimamas individualiai atsižvelgiant į kiekvieno kliento situaciją.

Atsakydami į Jūsų klausimą dėl planuojamos AB „Hanner“ paslaugos, atkreipiame Jūsų dėmesį, kad nėra priimtas galutinis sprendimas, ar lėšos, mokamos už nuomą, bus skaičiuojamos kaip pradinis įnašas.

+13Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų