Sveiki, mano mėnesio atlyginimas - 950€. Finansiniai įsipareigojimai (būsto kreditas) -250€. Ar yra galimybė gauti paskolą butui, kurio kaina apie 15 000€ ir kuris būtų įsigyjamas su tikslu išnuomoti (ne pagrindinė gyvenamoji vieta)? Ar būtų finansuojama 60% ir kaip keistųsi viskas įvertinant sugriežtėsiančias atsakingo skolinimosi nuostatus?

Aloyzas
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Sveiki, Aloyzai, viskas priklauso nuo detalių. Pagal pirminius duomenis atrodo, kad tai įmanomas variantas, tačiau reikia žiūrėti kokiai sumai yra paimtas dabartinis Jūsų kreditas, kokia yra Jūsų kredito istorija, reitingas ir banko požiūris į Jus.

Bankas žinoma vertindamas numatys ir tai, kad Jūsų būsto kredito įmoka gali ir kilti, bet kadangi Jūsų norima būsto paskolos suma yra gana nedidelė, manau tai įmanoma. Yra variantas, kad gali pritrūkti Jūsų mėnesinių pajamų, bet pirminis vertinimas nežinant detalių būtų teigiamas. Siūlyčiau pasiskambinti savo vadybininkei, kur turite būsto paskolą ir sužinoti sąlygas ir galimybes, o tada kreiptis ir į kitus bankus.

+6Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų