Laba diena, mūsų šeimą sudaro trys asmenys aš, vyras ir vaikas. Ar vyras gautų Lietuvoje paskolą, jei jis dirba legaliai Danijoje? Reikėtu 50 000 eurų? Jei gautų tai ar svarbu kiek jis uždirba? Ar reikėtų pradinio įnašo? Koks jis turėtų būti didumo? Jei būtų reikalingas laiduotojas ar galėčiau būti aš, nors šiuo metu esu motinystės atostogose, o dirbu valstybės tarnautoja, tai pajamos pas mane garantuotos?

Kornelija
Atsakymai
Marius Jansonas
Nepriklausomi paskolų ekspertai

Laba diena, Kornelija, gaunamų pajamų dydis Danijoje labai svarbus, kadangi nežinodami bendrų mėnesio šeimos pajamų, negalime atsakyti į Jūsų klausimą ar galite gauti norimą 50 000 Eur paskolą. Gali būti niuansų dėl pajamų iš užsienio, tačiau situaciją gerina tai, kad Jūs pati gaunate stabilias pajamas Lietuvoje, nes paskola, jeigu nėra ikivedybinės/vedybinės sutarties, imama kartu su vyru (solidariai). Vyro pajamas reikės pagrįsti kontraktu, algalapiais, banko išrašu apie gaunamas pajamas Danijoje. Jeigu viskas atitiks reikalavimus, Jūs galėsite gauti būsto paskolą palankiomis sąlygomis. Taip pat labai svarbu gera kreditavimo istorija. Kadangi vyras dirba ne Lietuvoje gali būti jog pradinis įnašas gali siekti net 20-40 proc. perkamo turto vertės/kainos.

+1Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų