Sveiki. Noriu imti kreditą 53000 eur. būsto pirkimui. Turiu individualią veiklą. Pajamos 3000 eur/mėn. ir daugiau. Pradedant verslą naudojausi visomis finansavimo galimybėmis, tarp jų ir greitaisiais kreditais. Vėlavimų buvo, bet iki sutarčių nutraukimo priėjęs nebuvau, atsiskaičiau be "pykčių". Jei būdavo vėlavimai, iš karto skambindavau ir pranešdavau. Šiai dienai turiu įsipareigojimų 320 eur per mėn. Kredito istorija Credit info - E klasė. Turiu kilnojamo turto. Ar įmanoma būtų gauti būsto paskolą tokiai sumai? Ačiū

Karolis
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Karoli, dėkui už klausimą. Jūsų Credit info E klasė atsirado ne be reikalo ir faktai apie greitųjų kreditų ėmimą bei vėlavimą labai pablogino Jūsų situaciją gauti būsto paskolą. Taip pat labai priklauso nuo Jūsų gaunamų pajamų stabilumo, t.y. kiek laiko gaunate tuos 3000 eur per mėn. Manau, kad pagal esamą situaciją, pirminiu įspūdžiu bankai atsisakys išduoti būsto paskolą Jums. Svarbu ir faktas kada buvo įsiskolinimai, kiek laiko praėjo, tačiau jei esamai dienai turite E klasę, turbūt nepakankamai laiko praėjo kad pagerėtų kredito istorija. Bet kokiu atveju nebijokite pasikalbėti su bankais ir sužinoti jų požiūrį į Jūsų situaciją, sužinosite kaip elgtis ateityje. Rašėte, kad greitieji kreditai buvo skirti verslui, galbūt jeigu įrodytumėte, kad už skolintus pinigus uždirbote ir tai buvo Jūsų verslo strategijos dalis - bankai pradėtų svarstyti, gilintis. Bet kokiu atveju tikslią informaciją sužinosite banke pateikę tikslią informaciją apie savo situaciją, tiksliais terminais, sumomis ir t.t. Sėkmės!

+4Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų