Sveiki, iš banko gavome teigiamą atsakymą dėl būsto paskolos, vadybininkė pranešė, kokias palūkanas siūlo ir kokią sumą duoda bankas, dabar laukiame garantinio rašto išdavimo, tačiau neramina vienas klausimas, ar bankas gali apsigalvoti ir nebeduoti paskolos iki garantinio rašto išdavimo, jei jau kaip ir pranešė, kad duoda? Per kiek laiko vidutiniškai garantinis raštas yra išduodamas klientui?

Dovile
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Dovile dėkui už klausimą. Esant tokiai situacijai bankai dažniausiai išduoda garantinį raštą, tačiau būna išimčių, labai retai, kuomet bankai nebeišduoda paskolos. Garantinis raštas įprastai išduodamas per 3-5 darbo dienas (jeigu viskas gerai). Laikotarpis priklausomas ir nuo banko, patarčiau aktyviau komunikuoti su banko vadybininku ir žinosite tikslesnę informaciją. Informaciją apie preliminarius būsto paskolos išdavimo etapų laikotarpius rasite čia.

+8Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų