Swedbankas atmetė būsto paskolos paraišką, dėl perkamo būsto skelbime nurodytos aukštesnės vertės

Sveiki, pateikėme būsto paskolos paraišką Swedbanke. O jie atmetė, nes įžvelgia riziką bankui. Pasiaiškinimas jų, kad aruodas.lt pamatė mūsų perkamą butą, o ten kaina nurodyta 45 000, o mes paskolos prasom su 50 000 įvertinta verte. Kas čia per nesamonės? Pardavejas nori gauti 50 000 už tą butą, o skelbimas iš seniau ten įdėtas. Beliko kreiptis į kitą banką? Ar tas kitas bankas nematys, kad buvo atmesta mūsų paskola dėl to? Ačiū.

Ruta
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Rūta, dėkui už situacijos pasidalinimą. Na, matote bankai vengia visokių įmanomų sukčiavimo būdų ir jeigu banko turto vertinimo ekspertai teigia, kad turtas nėra tiek vertas - jie neprisiima finansuoti. Bankai nežiūri dėl ko buvo atmesta būsto paskola, tiesiog Jūs pateiksite dokumentus ir bus vertinamas turtas bei kiti Jūsų šeimos faktai. Atminkite, kad turto vertinimo ataskaita turi būti pateikiama iš bankui tinkamų vertintojų sąrašo.

+3Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų