Gyvename ir dirbame Švedijoje, ar įmanoma gauti paskolą būsto rekonstrukcijai?

Sveiki, esame pora, gyvename užsienyje Švedijoje. Čia gyvename daugelį metų. Norime gauti paskolą iš Lietuvos bankų savo būsto rekonstrukcijai. Bet kiek teko susisiekti su bankais vis prieiname aklavietę. Norime paklausti ar įmanoma gauti paskolą dirbantiems ir gyvenantiems užsienyje. Dominanti paskola būtų nuo 20000€ iki 30000€. Mūsų bendros pajamos siekia nuo 4000eurų iki 5000eurų. Šeimoje esame trise, vaikas 5 metų. Darbus turime nuolatinius. Ačiū iš anksto už atsakymą.

Andriejus ir Modesta
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Andriejau ir Modesta, dėkui už klausimą. Norėčiau pasiteirauti kokią aklavietę prieinate ir kas nutinka? Koks būstas, kurioje vietoje? Būstas, kurį norite remontuoti yra Lietuvoje ar Švedijoje? Labai daug faktorių gali lemti paskolos neišdavimą. Faktas, kad gyvenate ir gaunate pajamas ne Lietuvoje, suprastina galimybę gauti paskolą geromis sąlygomis. Tačiau galimybė gauti būsto paskolą įkeičiant ne mažesnės vertės likvidų turtą Lietuvoje - yra.

+10Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų