Dėl paskolos su būsto užstatu

Laba diena. Turiu klausimų dėl paskolos su būsto užstatu. Turime poreikį pasiskolinti 30% (apie 30.000 EUR) perkamo būto vertės 2-3 metatams. 70% būtų mokama nuosavomis lėšomis. Kredito grąžinimo užtikrinimui būtų įkeistas nupirktas būstas. Ar tokia finansavimo forma bankui priimtina? Kokia galėtų būti preliminari palūkanų už kreditą normą? Pagarbiai, Elvyra

Elvyra
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Elvyra, dėkui už klausimą. Kai imate būsto paskolą, visais atvejais būstas priklauso bankui, tol kol neišmokate visos paskolos sumos, taigi, visais būsto paskolos atvejais yra įkeičiamas perkamas būstas. Ši forma yra įprasta bankui. Dėl detalių sąlygų reikia kalbėti tiesiogiai su bankais ir unijomis. Palūkanos labai individualus dalykas ir sunku pasakyti kokios jos galėtų būti, nes bus vertinama labai daug kriterijų ir rizikų. Sėkmės!

+3Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų