Reikia vartojimo paskolos butui tvarkyti ir automobiliui įsigyti

Laba diena. Mes planuojam imti paskolą tvarkytis butui 10 000 eurų ir norime įsigyti automobilį kurio vertė apie 9000 eurų. Bet kaip suprantu bankai vienoje vietoje tokios paskolos neduoda kaip vartojamos, kuri yra max 10000. Ka tokiu atveju galima butu daryti?

Justas
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Justai, dėkui už klausimą. Jeigu pajamos pakankamos, tuomet yra galimybė gauti ir 19 tūkst eurų. Kreipkitės į kredito unijas ir bankus pasitikrinti ar Jūsų situacija yra pakankama gauti norimo dydžio sumas. Tik kreipkitės ne į vieną banką, o į kelis ir būtinai apsilankykite savo miesto kredito unijoje (čia būna palankios palūkanos). Jeigu paskolos negausite, tuomet patariu pakentėti ir taupyti savarankiškai arba susimažinti poreikius. Sėkmės!

+3Buvo naudinga
Justas

Nu žiūrint internete tas preminalias skaičiuokles tai mums duotų kad ir 27000 eurų. O jei imant iš kredito unijos po to nebus problemų ten po 5 ar 7 metu imant paskola būstui įsigyti? Neakcentuoja bankai jų kaip tų greitųjų paskolų? Nes žiūrėjau, kad Kauno kredito unija gerom palūkanom duoda.

Buvo naudinga
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Bet koks skolinimasis, nesvarbu iš kur, o po to vėlavimas, kerta per reitingą. Kredito unija nėra kaip greitieji kreditai, bet vartojimo paskola tikrai neparodo Jūsų finansinio stabilumo. Jeigu galvojate ateityje imti būsto paskolą, tuomet nesvarbu ar imsite iš banko ar kredito unijos vartojimo paskolą, Jūsų kredito reitingui tai gali turėti neigiamos įtakos. Bet jeigu nevėluosite su įmokomis, esminės problemos nematau. Idealiausia iš viso nesiskolinti :)

O dėl Kauno kredito unijos, taip šiuo metu ten tikrai patrauklios palūkanos.

+4Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų