Netekau darbo ir visos trys kredito bendrovės nutraukė sutartis ir perdavė išieškojimo įmonėms

Sveiki, turėjau įsipareigojimų trims kredito bendrovėms, į mėnesį iš viso mokėdavau apie 1000 eur. Netekau darbo ir visos trys kredito bendrovės nutraukė sutartis ir perdavė išieškojimo įmonems. Radau darbą kuriame moka 1400 eur į mėnesį, bet dabar išieškojimo įmonems reikia mokėti po 1500 eur. už tuos kreditus. Norėčiau paklausti ar aš galiu kaip nors kreiptis į kredito bendrovę, kad pasiimt kreditą ir padengti skolas toms išieškojimo įmonėms? Apskritai ką tokiu atveju daryti kai atlyginimas yra mažesnis nei esami įsipareigojimai?

Martynas
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Martynai, dėkui už klausimą. Na, nemanau, kad kas nors norės perimti tokius įsipareigojimus, bet reikia klausti bankų ar kredito bendrovių. Galite tartis su išieškojimo įmonėmis, kad skaidytų mokėjimus į mažesnes sumas. Vienintelis variantas - didinti pajamas, mažint išlaidas ir grąžinti tai, ką įsiskolinote. Ir skolintis daugiau tikrai nereikėtų.

+3Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų