Sveiki, ar tiesa, kad šiuo metu negalima pervesti iš Ukrainos bankų į Lietuvos bankus grivinas ir jas konvertuoti LT į Eurus? Kokie būtų mokesčiai?

Rita
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Sveiki, Rita, kadangi šalies bankuose nėra galimybės išsikeisti Ukrainos valiutos negrynais pinigais, tad toks pervedimas nepavyks. Patarimas būtų toks, kad Ukrainos banke, prieš pervedant pinigus į Lietuvos bankus, juos reikėtų konvertuoti į eurus, JAV dolerius ar Didžiosios B. svarus.

Iš esmės, jeigu procedūra būtų tokia, kad jeigu pervestumėte Ukrainos valiutą į kurio nors Lietuvos banko sąskaitą, tuomet pinigai ateitų į Jūsų sąskaitą, tačiau jų negalėtumėte išsigryninti, nebent tik pervesti kažkur toliau.

+6Buvo naudinga
Rašyti atsakymą

Pasinaudokite patogia valiutos skaičiuokle

Norite išsikeisti dolerius, svarus, zlotus, kronas, rublius ar bet kurią kitą valiutą? Ši Bankai.lt valiutos skaičiuoklė leidžia konvertuoti valiutas ir sužinoti kiek vertos valiutos Jūsų pasirinktų valiutų atžvilgiu. Valiutos skaičiuoklė suskirstyta į tris sekcijas:

Duomenys nuolat atnaujinami, tiesiogiai bendradarbiaujant su bankais ir valiutų keityklomis, todėl duomenys visuomet yra aktualūs.

Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų