Kur geriau keisti eurus į Čekijos kronas?

Laba diena,

1. Eurus geriau keistis į Čekijos kronas Lietuvos banke ar Lenkijos pasienyje?

2. O gal už paslaugas susimokėti Čekijoje kortele pigesnis variantas nei keičiant grynus?

Viktorija
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Viktorija, dėkui už klausimus. Atsakymai:

  1. Neturime duomenų apie valiutų kursus Lenkijoje. Galite sužinoti geriausią Čekijos kronos kursą tarp Lietuvoje veikiančių bankų ir valiutų keityklų čia.
  2. Priklausomai nuo banko, bet asmeniškai aš rinkčiausi atsiskaityti kortele ir prieš važiuojant nekeisčiau į grynus. Tik, kai jau atsiskaitinėsite lietuviška kortele, kurioje bus eurai ir Jūsų prašys pasirinkti valiutą, tai būtinai pasirinkite Čekijos kronas, o ne eurus. Nes jeigu pasirinksite eurus, tuomet bus nepalankiu kursu (berods Mastercard ar Visa) iškeista valiuta. Jeigu pasirinksite atsiskaityti Čekijos kronomis, tuomet bus konvertuojama pagal tuo metu esantį Jūsų lietuviško banko negrynųjų pinigų kursą.
  3. Jeigu dažnai keliaujate, tuomet siūlau įsigyti Revolut kortelę, kurioje ir gryninimas ir valiutos keitimas vyksta labai palankiu kursu.
+10Buvo naudinga
Rašyti atsakymą

Pasinaudokite patogia valiutos skaičiuokle

Norite išsikeisti dolerius, svarus, zlotus, kronas, rublius ar bet kurią kitą valiutą? Ši Bankai.lt valiutos skaičiuoklė leidžia konvertuoti valiutas ir sužinoti kiek vertos valiutos Jūsų pasirinktų valiutų atžvilgiu. Valiutos skaičiuoklė suskirstyta į tris sekcijas:

Duomenys nuolat atnaujinami, tiesiogiai bendradarbiaujant su bankais ir valiutų keityklomis, todėl duomenys visuomet yra aktualūs.

Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų