Niekur nerandu jokios informacijos dėl įsigaliojusių Snoro banko obligacijų

Sveiki, niekur nerandu jokios informacijos dėl įsigaliojusių Snoro banko obligacijų.Kokia situacija? Kur kreiptis? Ar vyksta kokie teisiniai procesai.

Diana
Atsakymai
Anatolijus

Lietuvos Aukščiausiojo Teismo 2018 06 22 nutarties 28 straipsnyje pažymėta, kad „Indėlių ir įsipareigojimų investuotojams įstatymo 9 straipsnio 1 dalyje nustatyta, kad investuotojas įgyja teisę į draudimo išmoką nuo draudžiamojo įvykio dienos tik tuo atveju, jeigu investuotojo vertybinius popierius draudėjas yra panaudojęs be investuotojo valios“. TAČIAU! „Nagrinėjamoje byloje NENUSTATYTA, kad AB bankas „Snoras“ ieškovų pagal obligacijų pasirašymo sutartis įmokėtas lėšas būtų panaudojęs be jų valios“.

Buvo naudinga
Viktorija

Sveiki,niekur nerandu informacijos,kas dabar vyksta su isigaliojusiom snoro obligacijom,gal kazkas naujo ivyko,kur galeciau kreiptis del informacijos?aciu

+1Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų